A rákosmentei duguláselhárításról

budapest 17. kerületHa duguláselhárításra van szüksége a XVII. kerületben, azzal jár a legjobban, ha szakavatott szerelőt, duguláselhárító szakembert hív a házhoz. Hogy miért? Hiszen annyi különféle házilagos módszer létezik, amelyre mind esküsznek az emberek, miért kellene profit házhoz hívnunk?

A házi praktikák valóban hatékonyak lehetnek, komolyabb problémák esetén azonban sajnos hiába próbálkozunk velük. A trisó, szódabikarbóna vagy a számtalan változatos fajtájú, összetételű és hatásmechanizmusú lefolyótisztító szer mind alkalmasak lehetnek kisebb dugulások esetén, jellemzően akkor, amikor a problémát valamilyen lerakódott szennyeződés, azon belül is szerves anyag okozza. Ez a rákosmentei duguláselhárítási munkáknál is épp oly igaz, mint máshol.

Ezen módszereknek azonban a szakszerű duguláselhárítással szemben több hátránya is van – nem biztos, hogy képesek vagyunk a segítségükkel feloldani a dugulást, viszont sokáig tarthatnak, azaz időt veszítünk az alkalmazásukkal, és ha nem vagyunk elég körültekintőek, könnyen kárt is tehetünk a lefolyóban, a csövekben vagy a berendezésben a vegyi anyagokkal vagy szerszámokkal.

Éppen ezért a legjobb, ha olyan képzett és tapasztalt szerelőkhöz fordulunk, akik a főváros minden kerületében, így a XVII. kerületben is bármikor vállalják a duguláselhárítás gyors és hatékony kivitelezését.

Ez a megoldás többe kerülhet ugyan, mint ha magunk próbálkozunk, viszont kizárt a szándékolatlan károkozás, szinte percek alatt visszakaphatjuk lefolyónkat, amely úgy üzemel, mintha el se dugult volna, és attól sem kell tartanunk, hogy a probléma rövidesen újra jelentkezik majd.

Városrészek: Akadémiaújtelep, Madárdomb, Rákoscsaba, Rákoscsaba-Újtelep, Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Rákoskert, Rákosliget, Régiakadémiatelep.