házi duguláselhárításEldugult a mosogató, és már napok óta halomban áll a mosatlan a konyhában, lassan nem marad tányér, amelyből a család elfogyaszthatná a vacsorát? Vagy mivel megelégelte a problémát, azóta kénytelen egy lavórban vagy a mosdóban mosogatni?

 

Esetleg továbbra is az eldugult mosogatót használja, de lassan lehetetlenné válik benne a mosogatás, hiszen egyre kevésbé higiénikus? Bármelyik helyzet álljon is fenn, biztosan rengeteget bosszankodik miatta.

 

Ha a házi praktikák nem válnak be, érdemes minél hamarabb szakemberhez fordulnia, mielőtt komolyabb probléma keletkezne, amelyet már csak bontással – és drágábban – lehet orvosolni.

 

Cégünk megbízható szakemberekkel, nagy tapasztalattal vállalja mosogatók duguláselhárítását.

Eltávolítjuk a lefolyóból és a szifonból a felhalmozódott szennyeződéseket, ételmaradékot, vagy ha ez nem használ, csőgörénnyel, illetve Duguláselhárítás mosogatóWoma nagynyomású dugattyús szivattyúval tisztítjuk ki a lefolyót.

 

Ha kell, kamerás csővizsgálatot is végzünk, melynek segítségével 32-300 milliméter hosszú csőszakaszokon pontosan meg tudjuk állapítani a mosogatóban keletkezett dugulás helyét, így annak elhárítása is egyszerűbbé válik.

 

Ha nem bírja tovább nézni a rengeteg felgyülemlett mosatlan edényt, és szeretné, ha végre újra használhatná a mosogatóját, hívjon minket a nap 24 órájában, és azonnal elhárítjuk a dugulást! Budapest egész területére kimegyünk, kiszállási díjat nem számolunk fel, és munkánkra 1 hónap garanciát vállalunk.

 

További érdekesség: lefolyószűrő