Wc Pumpa

PumpaAz egyik leggyakoribb probléma az egyes háztartásokban az eldugult wc szokott lenni. A legkézenfekvőbb és talán a legjobb eszköz a probléma megoldására nem más, mint a wc pumpa.

 

Azonban bármilyen egyszerűnek is tűnik ennek a használata, valójában, ha nem megfelelően alkalmazzuk, vagyis pumpáljuk vele a wc-t, nagyobb kárt tudunk csinálni, mint hasznot.

 

Akkor mégis hogyan használjuk? Első lépésként engedjük tele a wc csészét vízzel és próbáljunk vákuumot kelteni a pumpa hirtelen fel és le rántásával, húzásával, ahelyett, hogy mindenáron lefelé igyekeznénk tuszkolni a dugulást kiváltó anyagokat.

 

Milyen pumpát használjunk? A legalkalmasabb és talán a legkönnyebben használható pumpa, melyet mi is ajánlunk a kis fejű és rövid, fanyelű. Nem kell méregdrága pumpát vásárolni, az olcsóbb egyszerű pumpa is megteszi ha megfelelően használjuk.Vannak további eszközök amiket bevethetünk, ám ha meg komolyabb a probléma, a drágábbal sem fogunk eredményt elérni. Ilyenkor viszont célszerű duguláselhárító szakembert hívni!

 

Végül egy nem mindennapi Japán újítást találtunk az Interneten, amely kiváltja a wc pumpa használatát.