Csőspirálos duguláselhárító gép

Duguláselhárítás géppel

Duguláselhárítás gépekDuguláselhárítás géppel - csőspirálos duguláselhárítás (csőgörény) a leggyakoribb gépi módszer melyet munkatársaink alkalmaznak. Különböző átmérőjű (8-10-16-22 mm) csőspirálokat engedünk kellő óvatossággal a lefolyó vezetékbe. Ez az esetek döntő többségében megoldja a problémát.

 

A kis átmérőjű mosdó és mosogató vezetékeknél a vékonyabb lefolyótisztító spirálokat, a strang és WC vezetékeknél a vastagabb spirálok alkalmazása válhat szükséges.

 

A komolyabb átmérővel rendelkező kültéri szakaszok dugulását leggyakrabban csővezeték hibák és a gyökérbenövések okozzák. Ezen tárgyak kivétele vagy szétroncsolása vastagabb spirálok és különféle akasztó és kaparó fejek alkalmazását igénylik. Ebben az esetben sajnos a WC csésze felbontása is szükségessé válhat, hogy a dugulás megközelíthető legyen.

 

Szakembereink számára a komolyabb csatorna dugulások sem okozhatnak problémát. Ahol a csőspirálos megoldás már nem volt célravezető, ott a womás magasnyomású tisztító még mindig hatékonyan szűnteti meg a kellemetlen problémát.

Csőspirálos duguláselhárító gép
Duguláselhárító gép
Duguláselhárítás géppel