Wc Duguláselhárítás

Ha dugulás keletkezik a mosogatóban, a kádban vagy a fürdőszobai mosdókagylóban, az rendkívül kellemetlen lehet, de valahogyan felül tudunk kerekedni rajta, ha a problémát néhány napig el kell viselnünk. Amennyiben viszont a mellékhelyiségben, wc-ben tapasztalunk dugulást, már teljesen más a helyzet. Ebben az esetben érthető okokból nem lehet halogatni a wc duguláselhárítást. Megpróbálkozhatunk néhány házi praktikával és otthoni eszközzel, például ecettel, citromsavval vagy lefolyótisztító vegyszerekkel, de ha nem járunk sikerrel, érdemesebb szakemberre bíznunk a wc-duguláselhárítást. Ha ugyanis megsértjük a lefolyócsövet, a problémát sokszor már csak bontás mellett lehet elhárítani, ami nagyon sokba kerülhet.

Profi csapatunk nagy szakértelemmel és tapasztalattal vállal wc duguláselhárítást Budapest egész területén, a nap 24 órájában, hétvégén és ünnepnapokon is, kiszállási díj nélkül. Munkánkra 30 nap garanciát adunk, így biztos lehet benne, hogy a vécében tapasztalt probléma nem lép fel újra azonnal, amint becsuktuk magunk után az ajtót. Ha eldugult a vécé, és nem szeretné napokig „élvezni” a kellemetlen szagokat, keressen meg minket most, és mi a lehető legrövidebb időn belül és a legkisebb felfordulás mellett elhárítjuk a problémát. Munkatársaink az év minden napján, már a hívástól számított egy óra múlva megérkeznek a helyszínre, és kezelik a kellemetlen helyzetet. Munkájuk végeztével pedig elrámolnak és feltakarítanak maguk után, tehát úgy adják át a vécét, ahogyan találták.

További érdekességek:

A wc dugulás egyik gyakori kiváltüó oka az illatosító és a higiéniai törlőkendő. Tudja hogyan kell használni a wc pumpát, és a csőgörényt?