A XVI. kerületi duguláselhárításról

budapest 16. kerület címerA duguláselhárítási munkák elvégzése során a szakemberek számos módszerhez folyamodhatnak, hiszen maga a probléma jellege is igen változatos lehet. Előfordulhat, hogy a csőben különféle szennyeződések rakódnak le az idők során, mint például a mosogató esetében a zsír, vagy a mosdókagyló, fürdőkád esetében a ruhákból kimosott szennyeződések. A zuhanytálca esetében a leggyakoribb probléma a haj, amely eldugaszolja a lefolyót, a WC dugulását pedig rendszerint a különféle idegen tárgyak okozzák, amelyeket szándékosan vagy szándékolatlanul lehúznak rajtuk.

Legyen bárhogyan is, a szakképzett duguláselhárítók könnyedén képesek diagnosztizálni a problémát – amennyiben ez nem megy rögtön, úgy a csőgörényt használják fel, amelyre számos különböző fej rögzíthető, többek között kamerás is. Így aztán legyen bármi is a bűnös, könnyedén felderíti azt a szerelő.

Az ezek után leggyakrabban előkerülő szerszám ugyancsak a csőgörény. Ennek segítségével szinte bármilyen, a csőben található szennyeződés kitisztítható a teljes keresztmetszeten, a lefolyóba került idegen tárgyak bedarálhatóak vagy egyszerűen kihalászhatóak, a dugulás tehát hamar megszüntethető.

A XVI. kerületben a duguláselhárítás ugyanolyan könnyen végrehajtható, mint akárhol máshol – a szakemberek a főváros miden kerületében állnak azok rendelkezésére, akik szeretnék háztartásukat mielőbb újra teljes értékűnek tudni! A XVI. kerületi duguláselhárítás a megfelelően képzett és felkészült szakemberek számára nem jelenthet kihívást, ezért javasolt a kétséges hatékonyságú házi módszerek helyett a szerelő felkeresése.

Városrészek: Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom.