Olcsóbban megúszhatjuk a duguláselhárítást szakemberrel

budapest 11. kerület címerAmikor otthonunkban azt tapasztaljuk, hogy eldugult a mosogató, a kád, a zuhanytálca vagy a mosó lefolyója, esetleg a vécét nem tudjuk rendesen lehúzni, az első dolgunk, hogy megpróbáljuk legjobb tudásunk szerint megoldani a problémát: bevetjük a vécépumpát, a lefolyótisztító szereket, a csőgörényt, valamint a magasnyomású vízsugarat. Akik jobban értenek a témához, megpróbálhatják szétszerelni a csöveket, és így megkeresni a dugulás forrását, azok azonban, akik nincsenek otthona vízvezetékek világában jobban teszik, ha szakembert hívnak. A XI. kerületben számos duguláselhárítással foglalkozó cég húzhat ki minket a bajból.

Sokan azért ódzkodnak a szakember felkeresésétől, mert aggódnak a költségek miatt. Nos, való igaz, hogy a duguláselhárítás nincs ingyen, de rengeteg pénzt spórolhatunk, ha hozzá nem értőként eleve szakembert hívunk, és nem próbáljuk magunk felszámolni a csövekben lévő akadályt. A lefolyótisztító vegyszerek sincsenek ingyen, emellett ha nem értünk a duguláselhárításhoz, könnyen előfordulhat, hogy csak rontunk a helyzeten, így mire kihívjuk a szakembert, nagyobb lesz a számla, mint eredetileg lett volna.

A pontos ár a helyzet súlyosságától függ, így előre csaknem lehetetlen kitalálni, hogy mekkora összeget kell szánnunk a duguláselhárításra. Ha azonban XI. kerületi duguláselhárító céget választunk, előre megtudhatjuk, mennyit kell fizetnünk – ehhez csupán annyit kell tennünk, hogy a telefonban részletesen leírjuk a helyzetet, illetve a körülményeket, így egy megközelítő árat már fognak tudni mondani, ebből pedig megtudhatjuk, mire kell számítanunk.

Városrészek: Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellérthegy (déli része), Hosszúrét, Infopark, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Nádorkert, Őrmező, Örsöd, Péterhegy, Pösingermajor, Sasad, Sashegy (déli része), Szentimreváros, Spanyolrét.