Duguláselhárítás III.kerület

duguláselhárítás III.kerületAz otthonunk vezetékeiben kialakuló dugulás az egyik legkellemetlenebb váratlan esemény, ami gyakorlatilag azonnali, halaszthatatlan megoldást követel. Természetesen a megoldás sürgőssége nagyban függ az elzáródás helyétől: egy eldugult konyhai lefolyó mellett egy-két napig lehet élni, de a WC csésze lefolyójában kialakult elzáródás azonnali megoldást követel, hiszen a háztartások többsége csupán egy toalettel van felszerelve. Az óbudai duguláselhárítás gyakorlatilag rutinmunka, nem csak egyszerűen, de gyorsan megoldható probléma.

Duguláselhárítás Óbudán

Amikor egy lefolyó eldugul, sokan igyekeznek a problémát házilag kezelni. A boltokban kapható lefolyótisztító szerek mellett az évek során kialakult és elterjedt házi praktikák egyaránt hatásosak lehetnek, a dugulás típusának függvényében. A házi technikák sokszor sikerre vezetnek, azonban ha nem, akkor végül minden esetben szakembert kell hívni. Ha pedig szakember értesítésére kerül a sor, a duguláselhárítás Óbudán gyors és egyszerű folyamat, melynek feltétele, hogy már a bejelentés során meg kell adni a lehető legtöbb információt, köztük azt is, hogy házilag milyen módszerrel próbáltuk megoldani a gondot.

A duguláselhárítás a III. kerületben már néhány órán belül megoldható probléma, hiszen a duguláselhárító szakemberek már egy órán belül házhoz jönnek, legyen szó hétköznapról, hétvégéről vagy éppen ünnepnapról, legyen akár nappal, akár éjszaka. Ráadásul Budapest belvárosában a szakértők ünnepnapi és éjszakai felár nélkül szállnak ki, így bármely napon, minden napszakban ugyanazon áron végzik el otthonunkban a duguláselhárítást.

Városrészek: Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Aquincum, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Harsánylejtő, Hármashatárhegy, Kaszásdűlő, Mocsárosdűlő, Óbuda, Óbuda hegyvidéke, Óbudaisziget, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Újlak egy része.