Duguláselhárítás az I.kerületben

I.kerület duguláselhárításA Víziváros fantasztikus környezete sajnálatos módon nem garancia arra, hogy az itt található házak vezetékeiben nem alakul ki elzáródás. A duguláselhárítás az I. kerületben is váratlan, azonnali, sürgető feladat, hiszen egy eldugult lefolyót lehetetlen hosszú távon kerülgetni. A dugulás okától függetlenül a fővárosban az év minden napján, éjjel-nappal találni olyan duguláselhárító szakembert, aki egy órán belül megjelenik a helyszínen, hogy megoldja a problémát.

Amikor otthonunkban valamely vezeték elzáródását tapaszaljuk, célszerű a problémára mielőbb megoldást keresni. Ez lehet a házi trükkök és praktikák bevetése vagy szakember azonnali értesítése. Természetesen nem lehetetlen, hogy a vezetékrendszerben kialakult torlaszt házi módszerrel elmozdítsuk, ezért nem eleve elvetélt ötlet ezekkel kísérletezni, azonban ilyen esetben mindig tartsuk be az utasításokat, figyelmesen járjunk el, és tartsuk szem előtt, hogy sikertelenség esetén mindenképpen szakembert kell majd hívni.

Duguláselhárítás a Clark Ádám tér közelében

Amennyiben végül az I. kerületben duguláselhárítás válik szükségessé, már a telefonos bejelentés során adjuk a lehető legpontosabb tájékoztatást a dugulás helyéről, feltételezett okáról, az esetleges eddig próbált házi duguláselhárító módszerekről, továbbá amennyiben ilyen irányú ismereteink vannak, adjunk teljes körű tájékoztatást a vezetékrendszer átmérőjéről, illetve a dugulás feltételezett helyéről. Ezek az információk kiemelkedően hasznosak a duguláselhárító szakemberek számára, ezeknek köszönhetően a kiérkező szakemberek felkészültek lesznek, gyorsan és pontosan dolgozhatnak majd.

Városrészek: a Vár; a Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Víziváros egy része.