Költöztetés egyszerűen, gyorsan, szakszerűen!

Ha költözés előtt áll, akkor rengeteg mindent kell elintéznie, figyelni a részletekre. Ha mindent tökéletesen csinál, még akkor sem biztos, hogy zökkenőmentesen fog lezajlani a folyamat, főleg ha olyan céget választ, akik nem adnak bele mindent, illetve nincsen meg a kellő tapasztalat.

 

A Dió Költöztetés csapata több, mint 15 éve tevékenykedik a magyarországi költöztetés piacán és már több száz fuvaron túlvannak. Főleg a fővárosban tevékenykednek, azonban az ország egész területén vállalnak megbízásokat, így ha Ön vidéken, vidékről, vagy esetleg vidékre szeretne költözni, akkor nyugodtan kérjen árajánlatot, mivel biztosan el tudják majd vállalni a munkát.

A több, mint 15 év alatt mindenféle lakás költöztetését megoldotta már a Dióköltöztetés, így nem létezik olyan feladat, melyet ne tudnának elvégezni, legyen szó szűk lépcsőfordulókról, olyan társasházakról, ahol nincsen lift stb. A csapat vállalja lakóházak, irodák, bútorok szállítását, de a pianínókkal és zongorákkal is „elbánnak”.

Áraik rendkívül kedvezőek, és ráadásul nagyon gyorsan is dolgoznak, általában 2-3 óra alatt megoldják egy átlagos családi ház ki-be pakolását, természetesen fuvarral együtt.
Vegye fel velük a kapcsolatot, ha egy megbízható költöztető cégre szeretné bízni értékeit, bútorait, háztartási gépeit. Csak tekintse meg az értékeléseiket a különböző közösségi média felületeken. Nem fog a Dió Költöztetés csapatában csalódni!

Szólj hozzá!